Как да си направите Безплатна реклама в интернет

Във всеки проект за печелене в Интернет се предоставят индивидуални препратки към реферали. Това е вашето непосредствено средство за привличане на хора към вашите проекти. Безплатната реклама е най-добрата помощ при разпространението на реферални връзки и друга информация, за да постигнете популяризация на вашия бизнес.

Така че, за начало ще се научим как да привличаме реферали безплатно, което е много приятно. За това се нуждаем от безплатна реклама. В края на краищата е ясно, че дойдохме тук, за да печелим пари, а не да се разпиляваме! Между другото, привличането на реферали безплатно може да има огромен ефект, ако подходите правилно към това начинание. Например, аз също в началото рекламирах своите реферални връзки само безплатно, но все пак имаше значителен успех. Основното е да знаете къде да ги поставите и да ги заобиколите с атрактивен и уникален текст, като правите реклами. Добре е, когато прикачите към текста интересна снимка, от която веднага можете да разберете същността на вашата реклама.

Можете да публикувате рекламите си безплатно на различни бизнес форуми, на стени и групи от социални мрежи, в безплатни сайтове за обяви и т.н. В Интернет има много от тях.

Безплатна реклама в тематични форуми

Веднага препоръчвам на всички да се регистрират в най-големия за онлайн бизнес форум в България – Предприемач, Тук ще намерите дискусии за почти всички интернет бизнес проекти със и без инвестиции, а също така ще имате възможност да се запознаете с акулите на интернет бизнеса. Съдейки по прегледите на конкретен инвестиционен проект, можете бързо да отговорите на оттеглянето на вашите инвестиции, в случай на отрицателна динамика на тези прегледи. И най-важното, правейки публикации във форума, можете да рекламирате своите проекти безплатно, връзките към които ще бъдат вградени в рекламните подписи за вашите публикации. Посетителите от такъв гигант на вашия сайт ще бъдат особено полезни, увеличавайки доверието на ПС към него. Но дори и да нямате собствен сайт, вие все още активно участвате в дискусиите на този форум, защото броят на публикациите ще ви даде повече възможности в бъдеще за реклама и други приятни позиции, за които ще научите след активното си участие. В други бизнес форуми се регистрирайте по ваше желание. Във всеки случай ще ви бъде само от полза.

Безплатна реклама в сайтове за обяви

Безплатните сайтове за обяви не е трудно да намерите чрез търсачките Google или Bing, като въведете за търсенето приблизително следните тагове: „безплатни обяви“ или „сайтове за обяви без регистрация“ . Препоръчвам незабавно да добавите тези сайтове към отметките на браузъра си, за да не се налага да ги търсите по-късно.

Безплатни реклами в социалните медии

Намирането на реферали в социалните мрежи VKontakte, Instagram, YouTube, Facebook, Twitter и др. Е много продуктивно. В социалните мрежи трябва да се присъедините към тематичните групи за печелене в Интернет и след това да поставите рекламата си там. Разбира се, най-добрият рекламен ефект е да създадете свои собствени групи в социалните мрежи. След това можете да замразите рекламирания си проект в горната част на страницата на стената и той ще бъде видим за всички посетители на вашата група. Между другото, можете веднага да се присъедините към тях и да рекламирате своите сайтове или проекти безплатно:

Ако решите да създадете свои собствени групи, искам да насоча вниманието ви към факта, че името на бъдещите ви групи трябва да се комбинира със заявки в търсачките на потребители, които ще ги търсят по вашия продукт или услуга. Нашите клиенти са тези, които отправят такива заявки при търсенето – „правене на пари в Интернет“, „работа в Интернет“, „правене на пари без инвестиции“, „онлайн бизнес“, „безплатна реклама“ и т.н.

Безплатна реклама в специализирани рекламни услуги

Много полезно е да се регистрирате в сайтове за рекламни услуги, с които можете да спечелите добри пари, след което да стартирате част от спечелените пари за рекламиране на вашите проекти.

Как да направите реклама?

Рекламата трябва да бъде с привлекателено и интересно заглавие, привличайки вниманието на любопитен текст. Например, използвам заглавието на рекламата: „Добавени са нови и печеливши сайтове“ или „ Ще ви науча как да печелите пари в Интернет безплатно!“ и т.н. Основното е, че заглавията е добре да са уникални. Няма нужда да ги копирате от други източници. В противен случай потенциалният ви клиент ще мине покрай вашата реклама, защото той ще вземе предвид, че някъде той вече е видял и прочел вашата реклама. По същия начин се опитайте да направите текста на рекламата уникален. Повтаряйки текстове на други хора, ще загубите клиенти, които никога няма да стигнат до вашата реклама чрез търсачките! Не забравяйте, че PS ще игнорира вашите копирани текстове, считайки ги за плагиатски. Това е особено опасно, когато копирате статии и текстове на вашия уебсайт. Те не само няма да бъдат индексирани, но и ще бъдете в черния списък от PS. Като цяло бъдете уникални и тогава ще получите 100% резултат! Самият текст не трябва да е сложен, а разбираем. В описанието на проекта намерете думи, които наистина ще заинтересуват потенциалните ви реферали и клиенти.

Разбира се, много е трудно да поставите цялата информация в една реклама. Особено, когато искате клиентът ви да вижда всичко и вашите проекти наведнъж. Затова рано или късно ще стигнете до извода, че трябва да създадете свой собствен уебсайт! И повярвайте ми, това не е страшно и болезнено!

Facebook Коментари

Оставете коментар