Съвети за избор на подходящите мъжки дънки за Вашия тип тяло

Дънките са основа в гардероба на всеки мъж. Те са едни от най-универсалните дрехи, познати на човека. Мъжки дънки са идеален избор за тези, които не искат да прекарват много време в мислене за тоалета си. Те могат да носят по един всеки ден от седмицата, без да изглеждат така, сякаш е носил едно и също облекло два пъти.

Пазаруването на чифт дънки преди беше лесно. Те или се вписват, или не. Те са или черни, или сини. Днес обаче има толкова много различни видове мъжки дънки, че някои от вас може да се чудят кой да вземат. Вместо просто да се фокусирате върху стила, цвета или изрязването, трябва да вземете под внимание и прилягането. В края на краищата не бихте искали да губите трудно спечелените си пари за неподходящи дънки.

Подходящите дънки ще ви позволят да се придвижвате с лекота и да се плъзгате по тялото си. Ако се мъчите да намерите идеалния чифт дънки, които да ви стоят добре и ви подхождат, то тази публикация в блога е за вас. За да улесним бъдещото ви пазаруване, ние съставихме списък със съвети, които ще ви помогнат да намерите подходящия панталон за вас.

Ето няколко съвета за избор на подходящите дънки за вашия тип тяло.

Прав крак

Дънките с прави крака поддържат еднаква ширина от ханша до подгъва. Идеален е за набити мъже с мускулесто тяло. Това са мъжете, които често посещават стойката за клек при дънките. Често им е трудно да намерят добре прилепнали панталони поради размера на шунките, прасците и каретата. В този случай може да искате да се обърнете към прави крака. Те не са прекалено стегнати и не прекалено разхлабени. Те са достатъчно просторни, без да изглеждат широки, но все пак достатъчно годни, за да подчертаят тонизираното ви тяло.

Противно на това, което повечето хора мислят, тънките или тесни дънки не се препоръчват за мускулести мъже, тъй като това ще ги накара да изглеждат по-тежки. Редовно прилепналите панталони, от друга страна, ще подчертаят тонизираното ви тяло, без да се прегръщат. Той ще подчертае най-добрите аспекти на вашето изграждане. Не забравяйте, че добре прилепнали не винаги означава прилепнали.

Мъжки дънки Slim Fit

Тънко прилепнали деним са малко прилепнали, но не толкова прегръщащи тялото, колкото тесни дънки. За тези, които предпочитат дънки с тънко прилепване, изберете тези, които имат лека степен на еластичност към тях.

Този тип мъжки дънки е идеален и за стройни мъже – тези с малки рамене, плоски гърди и лека фигура. Избягвайте да носите плътно прилепнала риза, тъй като само ще изглеждате по-слаби. Вместо това съчетайте тънки дънки с извънгабаритна риза, за да балансирате вашата форма и да гарантирате, че формата ви не е преувеличена.

Slim fit дънките са идеални и за средностатистическия американец – тези, които имат определени мускули, но не са прекалено атлетични. Това са мъжете, които понякога удрят фитнеса, но не се натрупват. Тъй като горната и долната част на тялото им са доста пропорционални, носенето на панталони, които са малко тесни, няма да обърка визуалните им пропорции.

Тесни дънки

Прилепналият кройка е последното допълнение към семейството на мъжките дънки. Това е най-стегнатият и прилепнал от дънковия стил.

Обикновено тесните дънки се разделят на две категории: стандартни и спрей. Тъй като вече обсъдихме тънкото прилепване по-рано, ще се спрем на тесни дънки в спрей. Стиловете за пръскане имат много тесен отвор на глезена и са заострени близо до крака по целия път надолу. Често те съдържат висок процент стреч еластан, което им придава елемент на комфорт и лекота при носенето им. Тъй като тесните дънки са склонни да прегръщат фигури, те са най-добре запазени за мъже с добре поддържани и добре пропорционални тела. Те са чудесни за демонстриране на вашата фигура, което ги прави чудесен избор за атлетични мъже.

Въпреки че хората често казват, че не можете да сбъркате с деним, има няколко често срещани грешки, които мъжете допускат, когато оформят тесни дънки. Най-големият грях е да носите такъв, който не ви пасва добре. Никога не носете тесни дънки, които са прекалено стегнати около талията, тъй като това може да доведе до потенциална ситуация отгоре на кифла. Това няма да създаде онзи силует, който е най-привлекателен за мъжете.

Facebook Коментари

Оставете коментар