Сайт обра със 700 евро Милена Славова

Известната рокаджийка Милена Славова стана жертва на подла онлайн измама.

В продължение на две години всеки месец от картата й са изтегляни суми, за които тя не е давала своето разрешение. Това се ожали самата тя пред „Телеграф“. Загубата й към момента е на стойност 700 евро.

През 2019 г. Милена прави поръчка в сайта – wlabashop.com. При подадена банкова сметка те се закачат към нея и стартират месечен абонамент, очевидно без той да включва ежемесечни известия, с които певицата да е наясно, че се дърпат пари от картата й.

„Става дума за разплащателна сметка, за това и не съм се усетила. Случило се е, без да разбера. Свързах се с банката, оттам получих отговор, че 24 месеца е голям период от време и има разпоредби, заради които парите ми няма да бъдат възстановени. Това нещо става без мое съгласие, без мое уведомление. Влязох в сериозни разправии, свързах се с адвокат. Той ми каза, че българските банки имат споразумение с европейските – т.е. спазват техните правила. Има шанс да получа парите си обратно. По прости сметки това са 700 евро. Не са много пари, но не са и малко. Особено когато е станало без мое знание, кой знае колко още опарени има, не съм само аз“, коментира певицата.

Милена споделя, че не малко нейни приятели са пострадали по същата схема. Има шанс да възвърне загубената сума, но това ще отнеме време, както и разноски по заелите се със случая. В момента изпълнителката е в София, след няколко месеца обаче заминава към родното Черноморие, където има собствен имот и традиционно прекарва топлите месеци там. Надява се случаят да се разреши преди пътуването, но дори това да не се случи, няма да се откаже от разгадаването на мистерията с изчезналите пари.

Източник: http://epicenter.bg/

Facebook Коментари

Оставете коментар