Гледайте онлайн празничната програма на „Бургас – вълнуващ и артистичен“

Втората част на културния обзор „Бургас – вълнуващ и артистичен“ с водещ харизматичният бургаски актьор Тони Минасян ще бъде излъчена в първия ден на Новата 2021 г. във Фейсбук страница на Община Бургас, съобщиха от пресцентъра на общината.

Интригуващото видео ще припомни най-атрактивните културни събития от изминалата различна 2020 г. Обзорът ще започне в 13:00 часа.

В 15:00 часа е предвиден концертът „Обичам Бургас“, който ще създаде много приятни емоции с изпълненията на любими бургаски звезди.

В празничната програма до 3 януари, са включени още много събития с интересни и знакови личности за Бургас.

В поетични импресии „Гласовете на Бургас“, които ще бъдат излъчени на 2 януари, от 15:00 часа, участват Недялко Йорданов, Тони Димитрова, Елка Стоянова, Ива Папазова и Никола Парашкевов.

Същият ден от 11.00 часа ще започне концерт на фолклорен ансамбъл „Никола Гинов“, а в 13.00 часа концерт на участниците от първия творчески лагер на Евровизия- Бургас 2020.

В програмата за 3 януари са включени два филма „Небето, което целува морето“, посветен на живота и творчеството на бургаския художник Румен Статков и „Случаят АБ“, който разказва за творческия живот на ДТ „Адриана Будевска“ в периода 1957-1960 г.

Игралната новела „Късмет“ на писателя Николай Фенерски и режисьора Христо Димитров-Хиндо ще бъде достъпна онлайн в 15:00 часа.

Онлайн програмата може да се гледа на Фейсбук страницата на администрацията: https://www.facebook.com/Burgas.Municipality

Източник: http://epicenter.bg/

Facebook Коментари

Оставете коментар