BMW X5 – луксозен автомобил с впечатляващи характеристики

BMW X5 – луксозен автомобил с впечатляващи характеристики

март 1, 2020 0 By 10bg.eu

В продължение на вече толкова десетилетия Баварският моторен завод не спира да произвежда първокласни автомобили, които могат да задоволят вкуса на дори и на най-взискателните клиенти. Затова и каймакът на световния елит – политици, филмови звезди, бизнесмени, не спират да проявяват интерес именно към тази кола. Да, определено си заслужава да разгледаме по-подробно BMW X5, защото моделът е повече от впечатляващ.

Какви конфигурации предлага производителят?


Луксозният джип X5 буди искреното възхищение на автомобилистите. Машината е изработена с най-новите технологии, буквално е натъпкана с най-модерните решения за комфортна и безопасна визия, при каране по всеки един терен. Няма значение дали шофирате по магистралата, по асфалтов път или ви се налага да преминете по някоя черна пътека в селски район – този страхотен автомобил лесно ще преодолее различните условия и абсолютно достойно ще излезе от всяка трудна ситуация.

Що се отнася до конфигурацията и цената , производителят се е погрижил да предложи няколко опции, всяка от които е интересна по свой начин и ще намери одобрение от различните потребители.

При този модел можете да видите всички основни конфигурации, включително бензиновите и дизеловите версии на двигателя. Интересен вариант за тези, които обичат скоростта и мощността е xDrive35i, защото включва 306-литров двигател, работещ на бензин и изразходващ едва около 7 литра на 100 км. Но, разбира се, когато се движите из града, дебитът се увеличава до 11 литра.

218-литровият дизелов двигател е в състояние да ускори до 220 км / ч.

Подобно на предишната версия, която беше ориентирана най-вече към по-активните любители на високите скорости, тази версия също е предназначена за тези, които не са ограничени да шофират единствено в градски условия.

В купето на колата има цяла гама от удобства, например контрол на микроклимата. Също така, седалките са оборудвани с удобна автоматична настройка, отличен и много просторен багажник от 650 литра, който ще ви помогне да транспортирате много неща, когато се забавлявате или вършите някаква работа.

Конфигурациите на BMW X5 са доста разнообразни, но е добре все пак да се запознаете подробно с всяка една от тях, ако сте решили да си го купите. Във всеки случай, можем да кажем едно – BMW X5 е достоен за внимание по свой начин и няма да загубите, ако заложите на него.