Даниела Дариткова: Рождество Христово е смирение и любов

Рождество Христово е смирение и любов, благодарност към хората, които са ни завещали ценности, и неотменната вяра, че чудесата са възможни.

Това написа председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“ по повод Рождество Христово.

Рождество Христово е! Божият син се роди и донесе частица от светостта на небесния мир. Чествайки чудото и тайнството на празника, искам да ви пожелая здраве и сплотеност, за да се справим с предизвикателствата, в които ни постави пандемията. Тя ни припомни колко сме свързани един с друг, колко е важно семейството и какво е любовта към ближния. Рождество е състояние на духа и вяра. Самият Иисус Христос е посланик на думи като: „Ще ти се въздаде според вярата ти”. Затова вярвайте в доброто и справедливостта“, каза още Дариткова.

Рождество е смирение и любов, благодарност към хората, които са ни завещали ценности, и неотменната вяра, че чудесата са възможни по Коледа! А точно сега ни е нужна надежда, защото празниците ще бъдат тъжен момент за много хора, които загубиха близки и приятели. За тези, които вече 10 месеца се борят със заразата на предела на силите си. Те заслужават нашето уважение, внимание, добро отношение и любов. Аз силно вярвам, че всеки от нас носи добрина и великодушие! Бъдете добри! Пожелайте си вълшебство и го споделете с надежда!“, допълни тя.

Източник: https://www.dunavmost.com/

Facebook Коментари

Оставете коментар