Вълшебна рецепта от народната медицина, която лекува 100 болести

Вълшебна рецепта от народната медицина, която лекува 100 болести

май 27, 2020 0 By 10bg.eu

Всеки знае, че от здравето няма по-ценно, затова не чакайте да стане прекалено късно, за да започнете да се грижите за него. Ако все се оправдавате с липсата на време, сега ще ви разкажем за една чудесна рецепта, която се приготвя лесно и няма да ви затрудни да я изпълните. Съставките за чудотворния лек са само две и са толкова популярни, че нищо чудно да са ви под ръка и в момента. Става дума за малко чесън и червено вино.

Рецептата е изпитана във времето и е с доказано ефективно действие. Твърди се дори, че лекува 100 болести. Вероятно вече се усмихвате и си мислите, че такова универсално лекарство е невъзможно да съществува. Е, бързаме да ви успокоим, че дори и най-големите скептици могат да останат изненадани, ако изпробват силата на този лек от народната медицина. Нищо не коства да опитате, а ползите ще са невероятни.

Червеното вино отдавна е признато като вълшебен лек срещу много заболявания и тази му слава е поради факта, че в него се съдържа букет от полезни за сърцето, стомаха и червата вещества. Разбира се, както и при всяко едно друго натурално лекарство, прекомерната употреба не е препоръчителна. Приемът трябва да бъде в умерени дози, иначе всички пияници биха пращели от здраве, а знаем, че е точно обратното. Но в рецептата, която предлагаме, няма опасност да прекалите с червеното вино, защото от напитката се приема само по лъжичка.

Да поговорим и за другата съставка – чесъна. Сам по себе си той е също страхотен лек, защото бори вируси и микроби, оказва благотворно влияние върху кръвообращението и се справя с високия холестерол безотказно.

Ето как да приготвите безценното лекарство от народната медицина:

12 скилидки чесън се обелват и нарязват на малки парченца, след което се поставят в подходящ стъклен съд, най-добре буркан. След това идва ред да ги залеете с литър червено вино и да затворите капака добре. Прибирате тази смес на тъмно и чакате 14 дни, но всеки ден по няколко пъти трябва да го поразклащате леко, за по-добър ефект. След като двете седмици изтекат, прецедете през марля и налейте течността в бутилка, за по-лесна употреба. Добре е да я държите на хладно, може да я съхранявате и в хладилника. Приема се ежедневно по 1 ч. л., разпределени на три приема – сутрин, обед и вечер. И така един месец. Ако искате да продължите, трябва да изчакате шест месеца, преди да започнете нов курс.

Какви резултати да очаквате? Кръвното ви ще се нормализира до нормални нива, имунитетът ще се засили, а също така и кръвта ще се пречисти. Ще се почувствате много по-добре, а енергията ви ще се увеличи. Няма да боледувате и от настинка. Побързайте с приготвянето, зимата наближава!